Vi använder cookies för att ge dig den bästa användarupplevelsen, vilket du accepterar om du fortsätter.

Om Hjtech AB

Historia

Hjtech startades 2004 av grundarna Johan Olsson och Håkan Svahn. Namnet Hjtech kommer från Håkan och Johan, därav "Hj". Redan från starten var tanken att ge småföretag samma eller bättre IT leverans som större företag. Vi har alltid arbetat med "bra grejor", både när det gäller hårdvara och mjukvara. Sedan 2006 sitter vi i Lockarp, vid yttre ringvägen i Malmö.

Privatägt och oberoende

Hjtech är ett privatägt och oberoende IT-support och konsult företag. Primärt jobbar vi med support och installation av företags datorer, servers, nätverk, Internet-, vpn- och kommunikations-lösningar.

Lång erfarenhet

Med de anställdas långa erfarenhet inom IT-branschen i bagaget erbjuder vi kundanpassade och konkurrenskraftiga IT-lösningar. Vi eftersträvar att få nära och långsiktiga kundrelationer, och vill bli det naturliga valet när mindre och medelstora företag i regionen efterfrågar IT-tjänster och IT-lösningar.

Affärsidé

Hjtech AB tillhandahåller installation, support, drift och underhåll av företags datorer, servers och nätverk till mindre och medelstora företag. Genom att vi är personligt engagerade och mån om varje kund samt har innovativa idéer bidrar vi till en trygg, säker och fungerande IT miljö.

Referenser

Våra kunder är allt från fåmansföretag till företag med hundratals anställda inom många spridda branscher. Vi jobbar med företag inom bygg, distribution, producenter, tjänsteföretag etc.

Referenser lämnas enligt överenskommelse.

Vi stödjer

Vi stödjer aktivt Cancerfonden.

 

Cookiepolicy

Personuppgiftspolicy