Artiklar

Artiklar om IT-säkerhet

Här hittar du artiklar där vi delar med oss av kunskap och tips kring olika ämnen som bidrar till en mer säker IT-miljö.

Om du har några frågor är du alltid varmt välkommen att kontakta oss.

Våra artiklar

Hur säkert är ditt lösenord?

Är ditt lösenord tillräckligt säkert? Det vanligaste felet är att man väljer för enkla lösenord och använder samma lösenord till flera platser. Har dessutom organisationen som krav att man byter lösenord med jämna mellanrum lägger många bara till en siffra till sitt befintliga lösenord som byts ut varje gång man tvingas uppdatera till ett nytt. I den här artikeln kan ni läsa om hur du kan hantera dina lösenord på ett säkert sätt och hur du ser till att alla inom min organisation har en säker lösenordshantering.

Hur säkerhetsmedveten är din organisation?

De senaste åren har både kraven och den egna viljan att vara tillgänglig under sin semester ökat. Vi har möjlighet att utföra fler och fler uppgifter på distans. Det gäller dock att vara försiktig och tänka sig för så inte semestern förstörs av en dataincident. Vi delar därför med oss om tre risker att tänka på och självklart tips för att motverka dessa.

Hur kan vi hjälpa er?

Vi skräddarsyr er digitala arbetsplats utefter era behov och tar fullt ansvar för såväl implementation som IT-drift. Oavsett tjänst lägger vi stor vikt vid kvalitet, service och engagemang. Vårt största fokus är att ni ska få en kundupplevelse i världsklass.

Varmt välkommen att kontakta oss.