Socialt ansvar

Vi engagerar oss i livsviktiga frågor
Socialt ansvar
Socialt ansvar

Vi stödjer Cancerfonden

För oss på Hjtech är det viktigt att vara med och ta vårt samhällsansvar, därför har vi har valt att engagera oss i en livsviktig fråga för att vara med och göra skillnad, på riktigt.

För att skynda på framstegen ytterligare behöver vi alla vara med och bidra. Vi som företagare har resurserna som krävs för att forskarna ska kunna planera sitt arbete långsiktigt och fördjupa sig inom ett område eller en diagnos samt har tillgång till material, utrustning och framför allt forskningstid. Tid att göra de där upptäckterna som leder till nya metoder för tidig upptäckt och nya behandlingar som kan bota men också bromsa spridd cancer.

Tillsammans kan vi besegra cancer snabbare.

Socialt ansvar
Socialt ansvar

Vi stödjer Skånes Änglar

Skånes Änglar är en förening för de som verkligen vill göra skillnad för barnen i Skåne. 

Skånes Änglars vision är att hjälpa utsatta barn i vårt samhälle eller ensamstående vårdnadshavare som har det svårt ekonomiskt. Utsatt kan man vara om man lever i en familj där ekonomin havererat, är utanför kompisskaran eller tvingats fly från sitt hem. Föreningen kan hjälpa till med tex julklappar, upplevelser eller bara vara kompisar för en stund.

Läs mer om Skånes Änglar

Socialt ansvar

När ni väljer oss som leverantör av IT-lösningar kan ni också lita på att vi hjälper er genom hela processen från implementation till drift.